Kahve Falı

Ne demişler: Fala inanma, falsız da kalma… Akıllı telefon kullanıcıları da bu sözle hemfikir olmalı ki kahve falı uygulamaları çıkar çıkmaz milyonlarca, en kötü ihtimalle yüz binlerce aktif kullanıcı sayısına erişiyor. Hal böyle olunca birçok girişimci kahve falı pastasından bir dilim kapmak için yeni uygulamalar çıkarıyor. Size keyifli anlar yaşatacak en popüler kahve falı uygulamaları bu listemizde.

Falcı Bacı

1. Kaave Falı

Hem iTunes hem de Google Play’dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Kaave Falı, bu alandaki açık ara en popüler kahve falı uygulaması. Falcı Bacı diye arama yapınca da aynı görsellerle bu uygulamaya ulaşıyorsunuz. Fincanınızın ve fincan altlığınızın fotoğrafını göndererek kolayca fal baktırabiliyorsunuz.

Derya Abla

2. Derya Abla

Kaahve Falı’nın en büyük rakibi olan Derya Abla’yı da hem Google Play’den hem de iTunes’dan ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Burada da günde üç fincan limitiniz var. Kahve falı uygulamaları arasında ilklere imza attığını söyleyen Derya Abla, sadece kahve falı değil tarot falı, iskambil falı, yıldızname günlük burç yorumu ile istihare ve normal olmak üzere rüya yorumu hizmeti de veriyor.

Cezzve

3. Cezzve

Şimdilik iTunes’dan indirebileceğiniz kahve falı uygulamalarından Cezzve’nin benzerlerinden ayrılan özelliği daha yeni nesil olan tasarımı. Uygulama, fallarınızı paylaşma kolaylığı ve Türkçenin düzgün kullanımı açısından da daha cazip. “Kahve falı uygulaması gerçek mi?” diye soranlar için Cezzve “robotik, rastgele yorum üretmiyoruz” diyor.

fal-kafe

4. Fal Cafe

Google Play ve iTunes’dan ücretsiz olarak indirilebilen Fal Cafe de fallarınızın gerçek falcılar tarafından yorumlandığını söylüyor. Bu yüzden de yorum süresi 10 dakika ile yarım saat arasında sürebiliyor. Burada da günlük bedava fal hakkınız var. Falcınızı seçebiliyorsunuz, gelen falları saklayabiliyor veya paylaşabiliyorsunuz.

kahve-fali-evi

5. Kahve Falı Evi

Gerçek kişiler tarafından canlı fal bakıldığını belirten Kahve Falı Evi, sadece iTunes’dan indirilebilen kahve falı uygulamalarından. Ücretsiz olan uygulama kahve saatlerinize keyif katmayı amaçlıyor.

Telve Kahve Falı

6. Telve Kahve Falı

Henüz Google Play’den indirilemeyen Telve Kahve Falı’nı iTunes’tan ücretsiz olarak indirmeniz mümkün. Uygulama sadece tasarım değil falcılar açısından da gelecek vaat ediyor. Türkiye’nin en tanınmış medyumu Bora ve diğer üç falcısıyla birlikte hizmet veriyor.

Fal Kutusu

7. Fal Kutusu

iOS ve Android kullanıcılarının erişimine sunulan Fal Kutusu’nda kahve falının yanı sıra tarot, katina, yıldızname ve rüya yorumları da bulabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarında gerçek fal bakıldığı söylenmiş. En popüler kahve falı uygulamalarından biri olmasının yanı sıra Dükkan’da kullanıcılara kendi ürettikleri eşyaları pazarlama fırsatı da sunuyor.

Kahve Falı Falcısı

8. Kahve Falı (Falcısı)

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamada istediğiniz falcı için gereken sayıda kahve çekirdeği alarak fal baktırabilirsiniz. Yorumcular hakkında, soru kabul edip etmediği ve sıra kaç fal olduğu gibi ayrıntıları da barındırıyor. Uygulama geliştiriciler de destek açısından uygulamalarının her an arkasında.

Fal Vakti

9. Fal Vakti

En popüler kahve falı uygulamaları arasında sempatik görselleriyle dikkat çeken Fal Vakti de var. Ücretsiz indirilen uygulamanın tanıtımı da esprili. Kahve, çekirdek vb satın almanız istenen diğer uygulamaların aksine Falcı Asuman’ın fallarınıza ücretsiz olarak baktığı söyleniyor.

Hürrem ile Kahve Falı

10. Hürrem ile Kahve Falı

Facebook fenomenliğinden uygulama dünyasına adım atan Hürrem ile Kahve Falı, Hürrem’in seslendirdiği falları cebinize getiriyor. Kısıtlı sürümde günde 5 adet falı bedavaya baktırabilirsiniz. 5 fal sonrasında tam sürüme geçebilirsiniz.

Binnaz Abla

11. Binnaz Abla

En popüler kahve falı uygulamalarından Binnaz Abla, “Falınız fallandı mı?” diye soruyor ve yüzde yüz gerçek falcılarla falınıza baktığını ekliyor. Kahve falının yanı sıra tarot falı, katina aşk falı, el falı ve iskambil falı da baktırabilirsiniz.